Perfekt måleri

Perfekt Måleri

Perfekt Måleri har funnits sedan 2008 och har utvecklats till att utföra det mesta inom hantverket. Måleri, golv, el och finsnickeri är vår specialitet. Vi åtar oss både små och stora arbeten från privatkunder, småhusområden till bostadsrättsföreningar. Varje kund är unik och alltid lika viktig. Vi brinner för personlig service och är måna om att ta hand om dig som kund hela vägen. Du skall kunna lita på oss och vara trygg med att vi håller vad vi lovar. Tack vara detta har vi fått av våra kunder strålande betyg på till exempel Reco.

Vi är också noggranna med vår kommunikation. Eftersom det är viktigt att du som kund skall känna att du alltid når oss, arbetar vi aktivt med en god kundkommunikation. Vi svarar kontinuerligt via telefon och mail.

Det här står vi för:

Personlig service
Vi brukar säga att vi brinner för vad vi gör och enkelt sagt så gillar vi vårt arvets och den nivå vi har skapat. Det märker du enkelt. Vi finns där för dig när du kontaktar oss.
Fasta priser
Vi lämnar gärna offert med fasta priser. Vi kommunicerar alla förändringar som eventuellt skulle behövas göras så att inga överraskningar dyker upp.
Kostnadsfria offerter
Vi lämnar gärna offert på jobb du önskar att få utförda. Offerter från oss kostar inget.
Behöriga hantverkare
Hela vårt team är certifierade inom det arbete de är specialiserade. En stor trygghet för oss och inte minst en stor trygghet för dig som kund och det gillar vi.
Vi håller alltid avtalat pris
Vårt arbete med att hålla dig hundra procent uppdaterad på vad som händer med vårt uppdrag för dig gå det helt i linje med vår policy att hålla vårt avtalade pris med dig.
Personlig närvaro
Har du några funderingar under uppdragets fortskridande eller vill justera eller utöka dina idéer? Härligt! Slå en signal, vi kommer gärna förbi.

Välkommen att kontakta oss!

 


Notice: Only variables should be assigned by reference in /data/c/0/c05e00fd-4c1c-4fea-9bf8-500a5419a919/perfektmaleri.se/public_html/wp-content/themes/resort/comments.php on line 23