fbpx

Tjänster

Måleri

Vi utför all typer av måleri. Vi har lång erfarenhet av måleri och våra kompetenta målare hjälper dig gärna med både stora och små projekt både utvändigt och invändigt.  Våra hantverkare ser till att arbetet utförs på korrekt sätt och vi gör allt för att överträffa dina förväntningar.

Tapetsering

Tapetsering och snygga fondväggar förnyar både hem och kontor och med våra erfarna målare får du bästa resultat. Vi på Perfekt Måleri har under åren byggt upp en genuin erfarenhet inom all form av  tapetsering.  Vi  hjälper också  gärna till med att hitta rätt tapet för just dig.  Kontakta oss när du har frågor om tapeter eller måleri eller fråga efter en offert.

Renovering av kök

Funderar du på att renovera köket, byta köksluckor eller kanske byta till ett helt nytt nytt kök med nya vitvaror? Oavsett vad du väljer finns det många egenskaper och material att välja på. Vi hjälper gärna till med förse dig med bra information så vi tillsammans hittar vilka egenskaper och material är viktiga för dig.

Golvläggning

Låt oss ta hand om ditt golv. Vi erbjuder kostnadsfri mätning och offert. Vi utför det mesta inom golvläggning. Vi lägger linoleumgolv, textilgolv, trägolv,  laminat,vinylgolv, plastgolv och våtrumsbeklädnad.

Snickeriarbeten

Behöver du hjälp med sätta upp nya fönster, trappor,  inredningar, dörrar, nytt innertak, montera upp ett komplett nytt kök? Våra hantverkare är specialiserade på att utföra snickeriarbeten med högsta perfektion och har med bred kunskap om material och design. Våra snickare lämnar inget åt slumpen och när ni är nöjda är vi nöjda. Välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Kakelsättning

Vi erbjuder dig en helhetslösning på din badrumsrenovering eller köksrenovering. Vill du sköter vi hela jobbet åt dig. Vi utför all form av kakelsättning. Våra kakelsättare har fullständig behörighet och är givetvis våtrumscertifierade. Perfekt Måleri har också  tilldelats behörighet för utförande av arbeten enligt BBV, Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum. Branschreglerna är framtagna med hänsyn till myndighetskraven i Boverkets byggregler. Kvalitet och trygghet för alla parter. Välkommen kontakta oss för en kostnadsfri offert, vi lämnar alltid fast pris.

Elektricitet

Vi tycker det är viktigt att anlita en behörig elinstallatör när det är dags för elarbeten i ditt hem eller på ditt företag. Det är säkert det lönar sig i längden. Perfekt Måleri erbjuder elinstallationer  till konkurrenskraftiga priser av befintlig elinstallation eller nyinstallation. Våra elektriker har bred kompetens och har givetvis full behörighet.